Kina (Shanghai og Beijing)

I disse korona-tider er det vanskelig å si noe sikkert om studieturer. Vi følger situasjonen i verden nøye. Vi hadde planlagt felles studietur til Kina i høst. Det ser det ikke ut til å la seg gjøre. Kanskje vi kan utsette turen til i vår, kanskje vi kommer opp med linjeturer i stedet. Ingen av studieturene er obligatoriske utenom på Global.

De oppfant papiret, kompasset, kruttet, jernplogen, trykkekunsten og papirpenger. De kalte seg selv for midtens rike og trodde at deres hovedstad var verdens midtpunkt.

Velkommen til Shanghai og Beijing i Kina med Lundheim folkehøgskole!


Kina er et samfunn i rivende utvikling

I pulserende Shanghai bor det over 26 millioner innbyggere. Det bygges alle steder, nye skyskrapere og enorme bygninger med moderne og spennende design, som forteller om Kinas enorme økonomiske vekst. Tradisjonsrike Beijing er Kinas hovedstad med ca. 22 millioner innbyggere og mange severdigheter som står på UNESCOS verdensarvliste.

Hvem har ikke drømt om å besøke den kinesiske muren, spasere over Den himmelske freds plass og utforske Den forbudte by? Med Lundheim får du også oppleve noe utenom det som "alle" ser . Få undervisning på en kinesisk skole og bli kjent med kinesiske ungdommer eller ha morgentrim i en av mange parker og mye mer. Nok tid til pruting og shopping er det og....!


Hvordan er tilgjengeligheten for rullestolbrukere?

Vi har vært i Kina mange ganger tidligere, og opplever at framkommeligheten med manuell rullestol blir bedre for hvert år! I tillegg har vi med personale på turen som sørger for at du kan delta på lik linje med de andre!


Turen er for alle

Dette er en frivillig tur, så vil du ikke til Kina er det som regel elever igjen på skolen med eget undervisningsopplegg denne uken. Turen er tilrettelagt for de som har en funksjonsnedsettelse. Global reiser til Afrika på samme tid og er derfor ikke med på denne turen.