Kina

De oppfant papiret, kompasset, kruttet, jernplogen, trykkekunsten og papirpenger. De kallte seg selv for midtens rike og trodde at deres hovedstad var verdens midtpunkt.

Velkommen til Kina og Beijing med Lundheim folkehøgskole!

Kina er et samfunn i rivende utvikling og det bygges alle plasser. Hvem har ikke drømt om å besøke den kinesiske muren, spasere over den himmelske freds plass og utforske den forbudte byen? Med Lundheim får du også oppleve noe utenom det som "alle" ser . Få undervisning på en kinesisk skole og bli kjent med kinesiske ungdommer eller har morgentrim i en av byens parker og mye mer. Nok tid til å shoppe er det og....!

Hvordan er tilgjengeligheten for rullestolbrukere? Vi har vært i Beijing mange ganger tidligere, og opplever at framkommeligheten med manuell rullestol blir bedre for hvert år! I tillegg har vi med personale på turen som sørger for at du kan delta på lik linje med de andre!

NB: Siden skoleturen til Kina foregår parallelt med Globals tur til Rwanda og TUganda er det ingen mulighet for elever på denne linjen å bli med til Kina i tillegg.