Kina

De oppfant papiret, kompasset, kruttet, jernplogen, trykkekunsten og papirpenger. De kallte seg selv for midtens rike og trodde at deres hovedstad var verdens midtpunkt.

Velkommen til Kina og Beijing med Lundheim folkehøgskole!


Kina er et samfunn i rivende utvikling

Beijing er Kinas hovedstad og med over 20 millioner innbyggere en av verdens største byer. Det bygges alle plasser, nye skyskrapere og enorme bygninger med moderne og spennende design.

Hvem har ikke drømt om å besøke den kinesiske muren, spasere over den himmelske freds plass og utforske den forbudte byen? Med Lundheim får du også oppleve noe utenom det som "alle" ser . Få undervisning på en kinesisk skole og bli kjent med kinesiske ungdommer eller har morgentrim i en av byens parker og mye mer. Nok tid til pruting og shopping er det og....!


Hvordan er tilgjengeligheten for rullestolbrukere?

Vi har vært i Beijing mange ganger tidligere, og opplever at framkommeligheten med manuell rullestol blir bedre for hvert år! I tillegg har vi med personale på turen som sørger for at du kan delta på lik linje med de andre!


Turen er for alle

Global reiser til Afrika på samme tid og er derfor ikke med på denne turen. Dette er en frivillig tur, så vil du ikke til Kina er det som regel elever igjen på skolen med eget undervisningsopplegg denne uken.