Tilrettelagt

For alle. Uansett.

Noen trenger litt mer tid enn andre. Tid til å tenke eller bevege seg. På Lundheim inkluderer vi alle, og vi bruker tid både i hverdagen og i undervisning, slik at alle skal få det best mulig. 

 

Bygg

På Lundheim har vi universell utforming. Det betyr mye plass, og gjør det enkelt å komme seg rundt, uansett om du går eller sitter i rullestol.

Mat

Mat skal være hygge, og i matsalen får du hjelp av internatet hvis du trenger det. Vi tilrettelegger også for deg som har allergier eller ønsker vegetar eller vegansk mat.

Rom

Vi har store rom med plass til rullestol, seng, løfteapparat og alt du måtte trenger av hjelpemidler. Alle rom og bad er utformet slik at rullestoler får plass og kan snus.  

Transport

Vi har egne busser tilpasser rullestol, og disse bruker vi flittig. Vi kjører deg gjerne til og fra buss og tog, eller til flyplassen når det er ferie.

Skolelege

Vi har egen skolelege, som det er mulig å treffe på skolen en dag i uka. Skulle det være behov tar han også i mot besøk på legekontoret. 

Noen å snakke med

Av og til trenger man noen å snakke med. Om stort eller smått, kjipe eller fine ting. Skolens sosiallærer har alltid døra på gløtt og tid til en prat.

Lappen?

Lundheim samarbeider med Golins trafikkskole i Flekkefjord. Der kan vi ordne gode avtaler for deg som har særskilte behov for tilrettelegging.

Fysioterapi

Skolen har egen fysioterapeut som kan hjelpe deg så mange timer i uken som det er nødvendig, enten individuelt eller i gruppe med andre. 

 

Internatet

På internatet jobber det dyktige og kvalifiserte ansatte som har god erfaring i å tilrettelegge for elever med særlige behov for oppfølging. Vi har våken vakt 24 timer i døgnet, og de hjelper deg med det du måtte trenge gjennom dagen.

Inger S. Gilberg
Inger S. GilbergInternat
Anne Skjærpe
Anne SkjærpeInternat
Lise Grete
Lise Grete Internat
Inger Beate Øksendal
Inger Beate ØksendalInternat
Anne Lill Øverland
Anne Lill ØverlandInternat
Silje Solli
Silje SolliInternat
Nina Karlsen
Nina KarlsenInternat
Bjørg Skjærpe
Bjørg SkjærpeInternat
Hege Skulevold
Hege SkulevoldInternat
Julia Frøytland
Julia FrøytlandInternat
Miriam Grødum
Miriam GrødumInternat
Sylvi Borg
Sylvi Borg Internat

Vi har en god blanding av elever. Noen sitter i rullestol. Noen ikke. Noen liker ananas på pizza. Noen gamer, andre strikker. Noen prater mye, mens andre prater ikke i det hele tatt.

Det viktigste for oss er ikke om du har en fysisk eller psykisk utfordring, men at vi skal ha et godt og trygt miljø, der alle er med.