Lundheimrittet

Velkommen til Lundheimrittet 24.-26.april 2020. I 42 år har Lundheim folkehøgskole arrangert et tre-dagers sykkelritt i samarbeid med Lions Club. Lundheimrittet er et av bare noen få ritt i Norden som er fullt tilrettelagt for funksjonshemmede. Lundheimrittet er et mosjonsritt der du konkurrerer med deg selv. Alle kan delta, enten du sykler singel, tandem, trehjulsykkel eller om du bruker rullestol evt. går.

 

Program:

Fredag 24.4.
Egersund (Tengs)- Sokndal (32 km)

Transport fra Lundheim til Egersund med minibusser. Transport fra Sokndal til Lundheim med minibusser.
Alle påmeldte fredag må kunne sykle og klare seg selv. Maks. antall er 40 deltagere.

Lørdag 25.4.
Kvanvik- Pitstop cafè (58 km)

Transport fra Lundheim med buss og minibusser til Kvanvik. Start Kvanvik via Flekkefjord - Feda- Kvinesdal- Pitstop cafè Kvinnesheia.Transport fra pitstop cafè til Lundheim i busser og minibusser.

Søndag 26.4.
Opofte- Lista fyr- Farsund (64 km)

Transport med buss og minibusser fra Lundheim til Opofte. Start Opofte via Åpta - Herad- Kjørrefjord - Vanse - Listafyr - Vanse - Farsund. Transport fra Farsund til Lundheim med busser og minibusser.

 

Prisutdeling

Noen priser deles ut på lørdags kveld, andre ved mål på søndag. Priser som deles ut under Lundheimrittet:

  • Syretesten - Her er det den som er raskest opp bakken fra Kvinesdal Ungdomsskole til golfbanen på lørdag. Ingen elmotor.
  • Pynteprisen - Den som har pyntet seg selv og sykkelen best på lørdag.
  • Spurtprisen - Første mann/kvinne i mål på søndag.
  • Ærespriser - For de som har deltatt litt mer enn de fleste."Livet er som å sykle. For å holde balansen må du fortsette å bevege deg." (Albert Einstein).