sport

Sport    Søk på linjen

Aktivitet skal være gøy! Vi er innom mange sportsgrener og du får prøvd ut det meste på ditt nivå. Vi får god tid til å bli kjent med hverandre og bygge et godt miljø. Er det noe du ikke har prøvd før, så får du prøvd det i trygge omgivelser med gode lærere som har godt humør og et lurt smil.

Vannsport - Skisport - Ballsport - Skyting - Sykkel - Surfing - Havkajakk

(Video fra Rauland)


Linjetur

En uke på Vintersportsstedet Rauland. Her går det mest i alpint med ca 40 forskjellige nedfarter, men de har også skitrekk med akebakke og mye annet gøy som kan prøves. Om du foretrekker langrenn, er det kjørt opp milevis med løyper og arenaer for både klassisk langrenn og skøyting i flott natur.

 

Vannsport

Vi har våtdrakter, vannski, wakeboard, kanoer, havkajakker og mer. Utstyrsbanken ligger ved båthavna i Lundevannet. Her har vi tilgang til enda mer utstyr for vannlek.

Skisport

Ikke så langt unna skolen har vi Sætra skiskytter-arena hvor vi har mulighet til å trene på langrenn og skiskyting. Vi reiser noen ganger til Sirdal for å stå på alpint. Har du snowboard, kan du bruke det om du vil.


Skyting

Vi har egne skiskytter-geværer, luftgeværer og skytebane med skiskytterblinker rett bak skolen. Men vi tar gjerne en omgang med Paintball også.


Sykkel & spinning

Skolen har 60 sykler og av dem 10 tandemsykler. Det er flott å sykle langs Lundevannet eller over heia til Sokndal. Vi har også plass til en hel klasse i spinningrommet med gode og moderne spinningsykler. Hvert år arrangerer vi Lundheimsrittet som er et spesielt ritt som er tilrettelagt for funksjonshemmede.


Surfing

Vi drar noen turer til flotte strender som passer perfekt til surfing.

 

Ballsport

Vi har egen gymsal og gressbane. Vi har utstyr til fotball og basketball, innebandy og badminton m.m. Gåavstand unna er Moi IL sin fotballarena med klubbhus og kunstgressbane.

  

Har du lyst å se videoklipp med Sport? Klikk HER!


Kostnader

Linjekostnader    kr.   4.100,-  
Alpintur til Rauland  ca. kr.  4.000,-  (frivillig)
Studietur til Beijing  ca. kr.  18.500,-  (frivillig)


Les mer om turen til Rauland ved å klikke HER
Les mer om turen til Beijing/Kina ved å klikke HER
!


Linjekombinasjoner

- Allround B
- Gla´Mat

- Cosplay
- Fotball
- Media
- Musikk

 

Fasilliteter

  • Styrkerom med løse vekter, apparater. Les mer om våre fasilliteter her.
  • Gymsal for vollyball, fotball, innebandy, basket og badminton med komplett utstyr
  • Spinningrom med 13 sykler, løpemølle, elipsemaskin, bråsterk, romaskin, ryggbenk, frontbenk, skråbenk med stort utvalg i løse vekter og kettlebells.
  • Skytebane med lys og tak på skolen inkludert 10 komplette skiskyttervåpen.
  • Lysløype i tilknytning til skolen
  • Havkajakk 8 stk komplett med våtdrakter og alt utstyr.
  • Utstyrsbank med kajakker, kanoer, seilbrett, lavotelt, friluftsutstyr, båt og vannsportutstyr.
  • Terapibasseng På skolen har vi terapibasseng med over 34 grader og badstu. Det er helt fantastisk etter at man har vært mye i aktivitet. Sport er ikke bare trening, det er også avslapping og avspenning.
  • Treningssenter På Moi har vi nytt flott treningssenter med stort utvalg av apparater, aerobic, squash og svømmehall, terapibasseng og badstu. Skolen disponerer i tillegg fem sesongkort som elever kan bruke på fritiden.
  • Sykkelgarasje: Vi har en sykkelgarasje med 18 tandemsykler og 20 singlesykkler


Naturen rundt oss

Skolen ligger nær spektakulære PrekestolenKjerag og Sirdal med flere skitrekk. Dette er selvsagt en del av vårt klasserom.

Du kan også gå flotte turer rett fra skolen: Solliknuden som er høyfjellsnatur, Gullbergknuden og Naså med flott utsikt utover Lundevannet, Moi og skolen.


Lærere:

dag2Dag-Christian Kaland

Trening skal være gøy er mitt motto! Jeg driver mest med funksjonell styrketrening, løping, skigåing, alpint og sykling!

Coachutdannet i skiskyting, langrenn, sykling, fotball, slalåm, snowboard og telemark. Aerobic-, spinning- og fitnessinstruktør.

Ta gjerne kontakt med meg på:

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90511215

 

 

lena2

Lena Thunheim

Interesser matlaging (ofte veldig god og sunn mat!), friluftsliv, revy og fotball. Lena har lang erfaring som fotball-trener og -spiller. 

Lena er en person som virkelig engasjerer seg for at du skal få et godt år. De fleste kaller henne etter hvert for mor. Ofte kan hun navnet på alle elevene første dag.

Allmennlærer med grunnfag i idrett.

Ta gjerne kontakt med meg på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

En uke for deg som velger to linjer

Hvis du velger en av de blå linjene, må du også velge en av de røde linjene. Med andre ord må du alltid velge en blå linje sammen med en rød linje (eller en rød linje sammen med en blå).  

 

legende blaa - Linjefag mandag - onsdag

legende magenta - Linjefag onsdag - fredag

 

Tabellene viser hvordan en normal uke ser ut, men enkelte uker ser annerledes ut. Uketabell for hver uke blir hengt opp på infotavle i god tid før uken begynner.

 

En uke for deg som velger to linjer

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Linje fag A Felles fag Linje fag A Linje fag B Linje fag B  
2
3 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Felles fag Linje fag A Linje fag B

Fellesfag

Felles fag
5 Studie tid

Valgfag

Rom vask
6
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag

En uke for deg som velger to linjer

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Linjefag Fellesfag Linjefag Linjefag Linjefag  
2
3 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Fellesfag Linjefag Linjefag

Fellesfag

Fellesfag
5 Studietid

Valgfag

Romvask
6
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag