fotball

Fotball    Søk på linjen

ico faa ledige plasser
Dette er fotball-linjen for deg som elsker fotball, frekke finter, herlige taklinger og skrudde frispark. Først og fremst er fotball gøy. Derfor skal vi spille mye fotball - både ute og inne. Vi spiller tradisjonell fotball og futsal, og vi legger opp til å delta på innendørs-, utendørs- og natt-turneringer, og vi får muligheten til selv å arrangere turneringer. Vi vektlegger at du skal utvikle deg både som individuell fotballspiller og som lagspiller. Vi ønsker å legge til rette for at du skal tilegne deg eller øke dine taktiske og tekniske ferdigheter. I tillegg vil du komme innom lett fotballhistorie, skadeforebygging, samt muligheter til å starte en begynnende trenerutdanning.Studietur til England

Vi drar på studietur til England og ser på Premier League, Championsleague osv.. Her studerer vi både selve spillet og kulturen rundt fotballen. Vi er klare til kamp.

Les mer om studietur til England ved å klikke HER!

 

Studietur til Kina (Shanghai og Beijing)

Hvem har ikke drømt om å besøke den kinesiske muren, spasere over den himmelske freds plass og utforske den forbudte byen? Med Lundheim får du også oppleve noe utenom det som "alle" ser . Få undervisning på en kinesisk skole og bli kjent med kinesiske ungdommer. Og som fotballentusiast er det en helt unik opplevelse å gå på en kinesisk fotballkamp.

Les mer om studietur til Shanghai/Beijing/Kina ved å klikke HER!

 

Nyttig informasjon

Vi har en gressbane på skolens område. Skolen har egen gymsal, samt forskjellige treningrom for kondisjon, styrke og skadeforebygging. 500 meter fra skolen har vi både kunstgressbane og innendørshall. Alt dette er fasiliteter vi benytter oss av. Du må ha med treningstøy og fotballsko til å bruke ute og inne.


"Fotballinja på Lundheim har en helt unik lagmoral"

Håkon Bjørngård, elev skoleåret 2012-2013.

 

Kostnader

Linjekostnader: 2.600,-  
Studietur til England 6.500,-  (frivillig)
Studietur til Shanghai/Beijing  17.990,-  (frivillig)
(Pris er i NOK og er veiledende)

 

Fotball kombineres med et Linjefag 1:

- E-sport
- Allround 
- Sport-X
- Kreativ data

- Film og Foto

 

Lærer: 

kristianhKristian Holte

Kristian Holte er trener for Moi IL sitt A-lag i 4. divisjon. Holte elsker fotball og har besøkt over 30 ulike stadioner i UK.

Han er lektor med spesialpedagogikk som hovedfelt, og har også grunnfag i idrett og ikt. Han har også trener B-kurs i fotball, samt lederkurs innen fotball og klubbledelse og dommerkurs.

Ta gjerne kontakt med Kristian på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

lena2

Lena Thunheim

Lena har lang erfaring som fotballtrener og -spiller. Hun er et fyrverkeri av en lærer med mange interesser som sport, friluftsliv, revy, fotball og god mat.

Lena er en person som virkelig engasjerer seg for at du skal få et godt år. Ofte kan hun navnet på alle elevene første dag. Hun pleier ofte å bli kalt mamma av de fleste.

Allmennlærer med grunnfag i idrett.

Ta gjerne kontakt med Lena på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

En uke for deg som velger to linjer

Velger du to linjer gir det deg et mer variert og spennende folkehøgskoleår. Uketabell for hver uke blir hengt opp på infotavle i god tid før uken begynner.

 

legende blaa - Linjefag 1 mandag - tirsdag

legende magenta - Linjefag 2 onsdag - fredag

 

En uke for deg som velger to linjefag

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Linjefag 1 Linjefag 1 Fellesfag Linjefag 2 Linjefag 2  
2
3 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Fellesfag Linjefag 2 Fellesfag Romvask
5 Studietid Valgfag
6 Studietid
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag

 

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Linjefag 1 Linjefag 1 Fellesfag Linjefag 2 Linjefag 2  
2
3 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Fellesfag Linjefag 2 Fellesfag Romvask
5 Studietid Valgfag
6 Studietid
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag