allround a

Allround    Søk på linjen

ico fullt
Det er du og dine behov som er viktigst for oss. Derfor er dette linjen for deg som trenger litt mer oppfølging og tilrettelegging. Her får du god tid til å mestre så mye som mulig på egenhånd.

 

 

Varierte aktiviteter

Vi kan nevne ADL-trening, matlaging, forming, musikk, aktiviteter i gymsalen, teatersport, film, foto, geografi, historie, og deltakelse på skolens eget sykkelritt. Delaktig i planlegging av studieturen til Ålborg. Å planlegge, organisere og gjennomføre en elevkveld med tema karneval for resten av skolen er også en del av linjen.

I løpet av året blir du gjennom flere dagsturer og utflukter godt kjent med lokalmiljøet og området rundt skolen. Et av høydepunktene er turen til Sirdal Huskyfarm.

Når vi har blitt bedre kjent med deg, legger vi opp dagene så godt vi kan etter klassens ønsker. Skolen er godt utstyrt og tilrettelagt for å hjelpe deg og for å møte dine behov. Vi samarbeider med andre linjer og henter litt av hvert fra skolens varierte og dyktige fagmiljø for å gi deg det beste av alt.

  

Studietur til Ålborg

Turprogrammet inneholder blant annet et besøk hos Aalborg Zoo, kulturell byvandring, besøk på Kunsten - Museum of modern Art, og ikke minst blir det tid til litt shopping. I tillegg tilpasser vi turens program til elevenes ønsker.

Les mer om studietur til Ålborg ved å klikke HER!

 

Studietur til Kina (Shanghai og Beijing)

Hvem har ikke drømt om å besøke den kinesiske muren, spasere over den himmelske freds plass og utforske den forbudte by? Med Lundheim får du oppleve noe utenom det som "alle" besøkende ser. F.eks. får du undervisning på en kinesisk skole og blir kjent med kinesiske ungdommer.

Les mer om studietur til Shanghai/Beijing/Kina ved å klikke HER!

 

Utstyr til linjen

 •  Nytt storkjøkken tilrettelagt for deg med funksjonsnedsettelse.

 • Styrkerom, gymsal og spinningrom.

 • Terapibasseng som holder 34 grader og badstu.

 • Kommunens utstyrsbank med kajakker, kanoer, seilbrett, lavvo, telt, friluftsutstyr, båt og vannsportutstyr.

 • Treningssenter på Moi med flott treningssenter og stort utvalg av apparater, aerobic, squash, svømmehall, terapibasseng og badstu. Skolen disponerer i tillegg fem sesongkort som elever kan bruke på fritiden.

 • Data- og musikkrom. Vi har et datarom med godt utstyrte datamaskiner som elevene kan bruke på fritiden. Musikkrommet og flere pianoer er også tilgjengelig for elevene på ettermiddagene.

 • Det er mulig å få fysioterapi på skolen etter henvisning fra lege.

 • Vårt internatpersonal består hovedsakelig av sykepleiere, hjelpepleiere og stipendiater. Disse hjelper deg med dine daglige rutiner og gir alltid en hjelpende hånd når du trenger det.

Dette må du ta med deg:

 • Det du trenger av hjelpemidler i det daglige og til aktivitet.*
  Bruker du rullestol anbefaler vi å ha en stol som egner seg til kjøring i terreng og som tåler all slags vær.
 • Tøy for uteaktivitet gjennom hele året.
 • For rullestolbrukere er det viktig å ha kjøreposer til regn og vinterbruk.
 • Pågangsmot
 • Nysgjerrighet
 • Og ditt eget, gode humør!

*Alt av hjelpemidler og utstyr må være tilpasset og i god tilstand.

 

Pris

Linjekostnader 2.600,-  
Studietur til Ålborg  4.000,-  (frivillig)
Studietur til Shanghai/Beijing  17.990,-  (frivillig)
(Pris er i NOK og er veiledende)

 

Allround kombineres med et Linjefag 2:

- Media
- Musikk
- Fotball
- Gla´mat

- Cosplay
- Allround Aktiv
 

Fellesskap

Er du en person med medfødt eller ervervet funksjonsnedsettelse, vil dette være en god linje for deg. Vi vektlegger personlig og spennende opptrening på alle plan. Respekt og samhold er viktige slagord for oss på linja. Sammen er vi sterke. Vi ønsker at du skal få et fremgangsrikt opphold på Lundheim. Fremgangen måler vi ikke i karakterer, men du vil merke den på deg selv, og du vil også få kyndig tilbakemelding gjennom skoleåret.

 

Lærere

På grunn av mangfoldet på linja er det flere lærere som underviser her. Lærerne har bred erfaring fra både idrett, teater, spesialpedagogikk og andre fagfelt som til sammen gjør tilbudet variert. I tillegg er det fysioterapeut og rådgiver tilknyttet linja. Våre stipendiater assisterer med praktiske utfordringer i undervisningen.

kristianhKristian Holte

Kristian Holte er trener for Moi IL sitt A-lag i 4. divisjon. Holte elsker fotball og har besøkt over 30 ulike stadioner i UK.

Han er lektor med spesialpedagogikk som hovedfelt, og har også grunnfag i idrett og ikt. Han har også trener B-kurs i fotball, samt lederkurs innen fotball og klubbledelse og dommerkurs.

Ta gjerne kontakt med Kristian på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


joe1

Joe Rusi

Joe har en Master sertificate fra Berklee College of Music. Han er aktiv blues-gitarist og lever for musikken. Joe har gitt ut flere albumer og var blant annet nominert til Spellemansprisen.
 

ico spotify Her kan du høre hans musikk :-)

Ta gjerne kontakt med Joe på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

En uke for deg som velger to linjer

Velger du to linjer gir det deg et mer variert og spennende folkehøgskoleår. Uketabell for hver uke blir hengt opp på infotavle i god tid før uken begynner.

 

legende blaa - Linjefag 1 mandag - tirsdag

legende magenta - Linjefag 2 onsdag - fredag

 

En uke for deg som velger to linjefag

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Linjefag 1 Linjefag 1 Fellesfag Linjefag 2 Linjefag 2  
2
3 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Fellesfag Linjefag 2 Fellesfag Romvask
5 Studietid Valgfag
6 Studietid
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag

 

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Linjefag 1 Linjefag 1 Fellesfag Linjefag 2 Linjefag 2  
2
3 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Fellesfag Linjefag 2 Fellesfag Romvask
5 Studietid Valgfag
6 Studietid
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag