Proff eller amatør?

Lar du deg rive med av god musikk? Bli med på musikklinja på Lundheim! 

Og du? Det gjør ikke noe om du er proff musiker eller aldri har tatt i en gitar før. Dette er linja for deg som digger musikk!

Utstyr

Her har vi et topp musikkrom, stappet av utstyr og instrumenter i topp kvalitet. Gitar, keyboards, bass, forsterkere, mixebord - you name it, we have it!

Pris

Går du på musikk koster det 3.200 kr i tillegg til skolepengene. Dette inkluderer alt av utstyr og materiale du måtte trenger gjennom året. Turene kommer utenom. 

Studietur

Vi drar på konserter i nærmiljøet, og drar på linjetur til musikkens hovedstad: London. Du kan og bli med på skoleturen til Spania.

 

Eget utstyr?
Har du et instrument - ta det med! Lærerne er dyktige musikere og komponister, og kan vise til både kulturpriser og spellemannsnominering.

Musikk er for alle, uansett om du kan synge eller spille. Vi bruker mye tiden av året på å spille sammen. Klassen er et fellesskap, og vi samler oss i band, har intimkonsert på skolen eller julekonserter. 

I løpet av året er vi gjennom alle de store sjangerene i musikkhistorien, fra blues og rock til KYGO. 

Skolens utstyr

Flere akkustiske piano
Moderne Keyboards og piano
Rør- og transistorgitarer og bassforsterkere
Flere trommesett
Digitale og anloge mixere
Flere PA-anlegg
Store øvingsrom
Lydisolert rom med innspillingsmuligheter
Akkustiske og elektriske gitarer
Flere elektriske og akkustiske bass

Er du somHendrixNordstogaAstrid SPavarottiKYGOThe Dogs?

Musikk for alle
Linja er tilrettelagt for alle. Vi tilrettelegger for at du skal få en best skolehverdag. Sitter du i rullestol er det ikke noe problem, vi har stort klasserom og tilrettelagt utstyr.
London

Linjeturen til London er et av årets høydepunkt. Vi utforsker West End, går på musikaler og kikker innom noen av verdens beste musikkbutikker. Denne turen er stappfull av gøye opplevelser og god mat. 

Nærkultur

Det er gode kulturopplegg i nærheten av Lundheim. Hvis du ønsker å delta på UKM i Lund legger vi tilrette for det. Vi drar gjerne på konserter i Flekkefjord. 

Joe Rusi
Joe RusiLærer Musikk

Lundheim