Har du en lur idé?

Alltid hatt et drømmeprosjekt? Her får du leke deg bak filmkamera, lært redigering og gitt nye tilskudd til Youtube. Host tidenes podcast eller bruk tid på å redigere årboka.

Utstyr

Har du eget utstyr, flott! Ta det med! Bortsett fra det trenger du ikke å ta med deg noen ting, skolen har det meste av ting og tang dere trenger gjennom året. 

Pris

Går du på media koster det 3.000 kr i tillegg til skolepenger. Dette inkluderer alt av utstyr og materiell. Skoleturen til Kina kommer utenom. 

Studietur

Vi bruker mye tid på å finne kule locations i nærområdet, drar på tur til Flekkefjord eller utforsker Stavanger. Du kan og bli med på skoleturen til Spania. 

Opplegg

Gjennom skoleåret fordyper vi oss i  film, foto og lyd. Du får tid til å lage ditt eget drømmeprosjekt, ha prankweek eller kanskje lage musikkvideo.

På denne linja har vi det gøy. Vi er ikke sånn veldig seriøse og du trenger ikke å ha tatt i et kamera for å søke Media - men vi lover deg du har lagd mange kule filmer og prosjekter når året er omme. 


Det fine med media er at vi tilpasser undervisningen etter hva du liker å gjøre. Alltid hatt lyst til å lage skrekkfilm? Kjør på! Lyst til å prøve deg som redaktør? Lag avis! Bestemt deg for å starte egen pod? Sett i gang. 

Synes du det er gøy meddroneStop-motion filmerGreenscreenpractical jokes GoPro?

Skolens utstyr

GoPro 6 og 7
2 stk Sony filkamera med stativ
Canon filmkamera med stativ
4 Droner: DJI Phantom 4Pro, 4 Standard og Spark
Podcaststudio: Lydopptagere og podcastutstyr
Fotostudio med studiolys, røykmaskin
Greenscreen
9 Macbooks med full Adobepakke
360 Graders kamera: Insta 1 360X
Kostymelager og rekvisitter
 Kristian Digre
Kristian Digre Lærer Media

Lundheim