Allround 

En hverdag for alle

Her får du den tiden du trenger. Du får gjøre spennende og nye opplevelser du kanskje ikke trodde var mulig. Du får utforske og utvikle deg, i trygge rammer sammen med vennene dine.
Utstyr

Du må ha med deg det du trenger av hjelpemidler i det daglige, og til forskjellige aktiviteter. Les mer om utstyrskrav i e-boka lenger nede på siden. 


Pris

Går du på Allround koster det 3.200 kr i tillegg til skolepenger. Dette inkluderer alt av utstyr og materiell. Linjeturen og skoleturen kommer utenom. 

Studietur

Vi drar på mange store og små turer i løpet av året. Høydepunktet er linjeturen til Aalborg. Du kan og bli med på skoleturen til Spania. 

 

 

Hva vil du bli god på?
Vi tilrettelegger timeplanen etter hva klassen ønsker. Har du en interesse du gjerne vil gjøre med av? Si ifra til lærerne!

Drømmer du omå mestre hverdagenoppleve verden på egenhåndfå gode vennerutfordre deg selvha det gøy ?

Synne Thunheim
Synne ThunheimLærer Allround
Peter Monstad
Peter MonstadLærer Allround
Tid

Vi bruker mye tid på hver enkelt av våre elever, og det viktigste vi gjør i løpet av dagen er å bruke tid. Tid på store eller små ting, tid på følelser, mestring eller læring. Ikke minst bruker vi mye tid på å ha det fint, sammen.

ADL

Vi trener på store og små utfordringer i hverdagen. Noen trenger hjelp til å kjøre rullestol, være sammen med andre, eller hvordan man gjør dagligdagse ting som å handle på matbutikken eller planlegge et arrangement.  

I løpet av året drar vi på mange turer, og utforsker nærområdet. Ålborgturen er et av årets høydepunkter, men vi bruker også tid på å dra i Dyreparken, Paralympisk idrettsdag, badeland eller inn til Stavanger. Vi besøker bibliotek og museum, eller koser oss på cafe. 

 

Dette må du ha med deg på Allround 

Treningstøy
Rullestol til innebruk
Andre egne hjelpemidler
Rullestol til utebruk. Eksempel: Permobil X850 Corpus 3G
Regntrekk. Eksempel: Regncape Daro
Klær for alle årstider

Kjørepose som tåler kulde. Eksempel: Regncape Daro

Lundheim