Stang inn

Først og fremst er fotball gøy. Dette er linja for deg som kanskje ikke skal bli proff, men som har glemt hvor gøy fotball egentlig er! 

Hos oss varierer nivået, vi har plass til alle og vi spiller alle på samme lag- og har det sinnsykt gøy

Utstyr

Du må ha med deg fotballsko til både inne- og utebruk, samt treningstøy. Resten fikser vi. I løpet av året får du også et eget draktsett du kan bruke på kamp og trening. 

Pris

Går du på fotball koster det 3.200 kr i tillegg til skolepenger. Dette inkluderer alt av utstyr og materiell. Linjeturen og skoleturen kommer utenom. 

Studietur

Vi drar på flere kule turer i løpet av året, fotballturen til England er årets høydepunkt. Her får du se flere kamper, og oppleve unike VIP opplevelser. I tillegg kan du bli med på skoleturen til Spania.  

 

Hva gjør vi?
Vi spiller inne og ute, trener med A-laget eller tuller med boblefotball og besøker eliteserie-klubber som Viking og Start.
Turer i Norge

Få et innblikk i Norges beste eliteserieklubber. Vi besøker blant annet Viking, Sandes og Start, der vi får høre om strategi og taktikk, møte trenere og spillere. Så klart avslutter vi det hele med pizza! 

Fotballproff
Vi ser på skadeforebygging og treningsteknikker. Regner det bruker vi litt tid på fotballhistorie. I tillegg får vi besøk av tidligere fotballspillere og trenere, som Claus Lundekvam og Phil Neal.

Heier du påManchester UnitedRosenborgChelseaBrannLiverpoolBayern München Barcelona Juventus Molde ?

Fotball

Fotballtur til England

Få en unik VIP-opplevelse i engelsk toppfotball, få andre kan drømme om! En uke med god mat, kamper og kule opplevelser.
Kom på innsiden av Everton- vi får omvisning på Finch Farm.

Vi drar på 5 - 6 kamper: Manchester city, United, Liverpool og mange flere

Vi ser på fotballmerch og utstyr, og bruker mye tid på å finne de diggeste stedene å spise.
Image

I løpet av året spiller vi inne og ute. Vi har tilgang på stor gressbane, kunstgress og treningshall. Det er ikke verre enn at vi går inn hvis det regner. 

Vi spiller kamper mot andre folkehøgskoler eller lokale lag. Hvis du vil kan du bli med på treninga til A-laget her på Moi. 

 

 Kristian Holte
Kristian HolteLærer Fotball
Lena Thunheim
Lena ThunheimLærer Fotball

Lundheim