League eller CS?

Hva spiller du?
E-sport dreier seg om strategi, planlegging, teamwork, vinn, og tap. Vi konsentrerer oss om dine favorittspill, så har du et spill du vil ha på timeplanen, ta det opp med faglærer! 

 

Utstyr

Du må ha med egen PC, samt mikrofon og headsett - dette bruker vi slik at klassen kan kommunisere mens vi gamer. Vil du ha med egen stol er det fritt frem!

Pris
Går du på e-sport koster det 3.700 kr i tillegg til skolepengene. Dette inkluderer alt av utstyr og materiale du måtte trenger gjennom året, samt turene.
Studietur

Vi drar på tur til paintballbanen og gokartbanen, eller tar en tur til Outland. 

Du kan også velge å være med på felles skoletur til Spania eller England  

Utstyr
Vi sitter ikke bare foran skjermen - vi leker Halo med paintball eller lazertagg, løper løpsk med ekte mariokart på GoKartbanen eller har CS kanonball.
Proff

Mange av dere spiller i liga og på profesjonelt nivå. Vi legger gjerne til rette for at dere skal få delta i turneringer og kamper. Avtal med faglærer i god tid. 

 

Jente?

Vi skal ikke lyve: det er flest gutter som driver med e-sport. Likevel blir det mer og mer populært blant jenter, og vi oppfordrer flere jenter til å søke! 

Spiller duFIFALeauge of LegendsPUBGCSMinecraftZelda?

Da vi startet e-sportlinja var vi en av de første folkehøgskolene som sa at e-sport er like mye sport som fotball eller sjakk. 

Hos oss er mangfold målet, både når det gjelder spill og elever. Vi bruker mye tid på League, CS og Valorant - men vi tar og en retrouke med fokus på de første spillene. Vi leker oss også i Minecraft, PUBG eller Fortnite, og det fine er at du er med å bestemme hvilke spill som er viktige. 

 

 Kristian Digre
Kristian Digre Lærer E-sport

Lundheim