Allround Aktiv

En aktiv hverdag

Dette er linjen for deg som er klar for å utfordre deg selv, i ditt eget tempo. Allround Aktiv har fokus på å mestre store og små ting i hverdagen, og vi mestrer praktiske ting. 

 

 

Utstyr

Vi gjør mye forskjellig i løpet av året, så det er viktig at alt utstyret ditt er i orden. Ta med dine aktivitetshjelpemidler. Sitter du i rullestol er det viktig at du har en stol som du bruker inne, og en terrengstol du kan bruke ute. 

Pris

Går du på Allround Aktiv koster det 3.200 kr i tillegg til skolepenger. Dette inkluderer alt av utstyr og materiell. Linjeturen og skoleturen kommer utenom. 

Studietur

Vi drar på mange spennende turer, blant annet bruker vi mye tid i nærområdet, og vi drar på linjetur til Aalborg. Du kan og bli med på felles skoletur til Spania eller England.

Muligheter
Dette er ikke en teoretisk linje, men en praktisk. Vi er mye ute og viser deg mulighetene du har og hva du mestrer. Noen drømmer om å bygge eget bål, andre om å ha det sosialt med klassen.
ADL

Vi trener på store og små utfordringer i hverdagen. Noen trenger hjelp til å kjøre rullestol ute, andre til hvordan man gjør dagligdagse ting som å handle på matbutikken eller planlegge et arrangement.  

Den gode praten
Vi bruker mye tid på å ha fine samtaler sammen. Noen syntes det er best å fortelle, andre syntes det er fint å lytte. Vi lærer begge deler, og hjelper hverandre til å ha det fint som klasse og som venner.

Klar for skogsturerselvstendighet gode vennerIdrett og lekfine samtalermorsomme opplevelsermestring?

Allround Aktiv er mest ute! Vi drar på mange turer i løpet av året, og vi bruker nærområdet til det fulle. Vi er på 1 tur i uka - kanskje blir det fotosafari til Lista, Dyreparken, på café i Flekkefjord, Paralympics skoledag eller på shopping i Stavanger. 

Selv om vi ofte er på farten bruker vi også mye tid på kos og ro. Vi trener på å bli avslappet i kropp og hode, og på å puste med magen. 

Joe Rusi
Joe RusiLærer Aktiv
Dag Kaland
Dag KalandLærer Aktiv

Dette må du ha med deg på Aktiv

Rullestol til innebruk
Rullestol til utebruk. Eksempel: Permobil X850 Corpus 3G
Regntrekk. Eksempel: Regncape Daro

Kjørepose som tåler kulde. Eksempel: Regncape Daro

Treningstøy
Klær for alle årstider
Andre egne hjelpemidler
Har du sitski eller tilpasset sykkel? Ta dem med!

Allround og Allround Aktiv

Opplevelser i Aalborg

Kos deg på café, gå på museum, eller kikk i herlige danske butikker. Aalborg er storbyferie med perfekt dansk sjarm.
Vi besøker mathaller og markeder, og koser oss i vårsola
Nordsøen Oceanarium er Danmarks største akvarium, og skikkelig, skikkelig kult!
Vi legger turen innom ulike museer, blant annet råstilige Kunsten
Image

Lundheim