Norges koseligste LAN

Norges koseligste LAN

Hva får du om du kombinerer lidenskap for gaming, de beste spilla, god stemning og 60 gamere? Du får tidenes koseligste LAN på Lundheim folkehøgskole!

Lundheim LAN

Hvert år er et av de store høydepunktene årets LAN. Her samles hele skolen + en hel gjeng utenfra for å gjøre det vi liker best: game! Lan arrangeres av Kreativ Data, som er en av skolens linjer. De jobber gjerne flere uker med forberedelsene, og LANet inngår som en del av det å være elev på linja. Dette innebærer blant annet at de både må lære seg ogrigge til servere, nettverk og organisere comps.

Jeg synes det gøyeste var kvelden på lørdagen, for da var det så sykt god stemning, og alle bare koste seg sykt mye. Det var også gøy å lære å sette opp servere og styre compen, for det har jeg aldri gjort før.  

Ingen LAN er komplett uten litt for mye energidrikk, så vi har selvfølgelig kiosk 27/7 og pizzabakeren på speed dial. LANet blir sponset av både lokale bidragsytere og andre, og de er en viktig del for at det kan gjennomføres. En viktig del er jo å hedre vinnerne med premier - og disse består av alt fra nyeste goPro, gavekort i kiosken, headset, hoodies, tastatur eller godteri.

Image
Image
Image

LAN 2022

Årets LAN startet med Minecraft Build Battle, og en intens kamp i League som pågikk utover natta. Det ble blant annet intense kamper i CSGO og Valorant, samt Overwatch og Minecraft. Alle konkurranser ble streamet live på Twitch, med kommentator fra scenen av elever fra både Kreativ data og E-sport. I løpet av helga var det hovedkonkurranser i Minecraft, League of Legends, CSGO, Valorant og Overwatch, samt mindre konkurranser i Crabgame, Rocketleague, Paint, og Among Us.

- Det ble noen ganske instense games i CS for min del, noen folk tar det jo ganske seriøst i noen av turneringene, men det er bare gøy!

Gaming for alle

Det fine med Lundheim LAN er at du kan velge å spille akkurat det du ønsker, om det er FIFA, Sims eller Tetris. Her kan du enten game sammen eller aleine, se på eller delta. Vi rigger opp kosekrok og TV-stue, slik at du fint kan chille litt, se film, fotballkamp eller bare skravle hvis du heller vil det. Vi rigger til med pulter, stoler og noen ekstra maskiner, men de fleste har med eget oppsett og stol. Det pleier å være alt fra 20 til 50 påmeldte utenfra, som enten er tidligere elever, søsken eller venner. Totalt sett fylles skolens gymsal opp med folk som alle elsker gaming. Og sånt blir det god stemning av.

Image
Image

Lyst til å gå på Lundheim?


Print   Email

Lundheim