Fotballtur til Premier League

Fotballtur til Premier League

Klar for en opplevelse som tar pusten fra deg? Kom på innsiden av noen av de mest spektakulære fotballopplevelse i Premier League. Kjenn hvordan pulsen stiger og hårene reiser seg på armen når du står blant 60.00 andre tilskuere som alle ønsker en ting: seier.

Velkommen til fotball på Lundheim folkehøgskole.

It’s about more than just football

Det er ikke bare turen til Premier League som er grunn til å søke deg inn på Fotball. Lundheim folkehøgskoles fotballlinje har kanskje ikke som mål at du skal bli den nye Ødegård - men du skal bli bedre og du skal ha det gøy! Dette er linja for alle som synes at fotball er verdens beste sport, men som kanskje har lagt det litt på hylla eller ikke spilt så mye i det siste. Gjengen på fotball er derfor en god mix av spillere som vil ha det gøy, elsker fotball og som vil bli bedre

Image
Image

Lærerne på fotball; Kristian Holte og Lena Thunheim forteller at deres mål i løpet av året er at alle elvene skal ha en form for progresjon på banen, både som individuell spiller og som lagkamerat. Du skal få oppleve mye mer enn bare tradisjonelle fotballtreninger når du går fotballinja. Thunheim og Holte kjører på med et variert og spennende opplegg, der blant annet natturnering, snøfotball og FIFA på programmet. Du får lære om skadeforebyggende tiltak, kosthold, lett teori og se spennende fotballdokumentarer.

 

I tillegg vil de at de skal få en helt spesiell VIP- opplevelse på tur, så det er ikke uten grunn at et av fotballinjas absolutte høydepunkter er Premier League i England.

Image

En hel uke med Premier League

Det viktigste med fotballturer er selvfølgelig fotball. Men det skal ikke være en hvilken som helst fotballtur - Lundheim vil gi deg en opplevelse du ikke kan få til hvis du bestiller turen på egenhand. Du får komme på innsiden av anlegg og oppleve steder som ikke er for vanlige turister, og du får et program spekket med insane mange kamper!

 

I løpet av en uke kan det være opptil 8 ulike kamper, både store og små. Du får oppleve de største av de største - se Ronaldo score, Salah på nært hold, samt se noen av Europas største stjerner, siden vi nesten alltid ser en Champions League kamp. Opplev kamper med Liverpool, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Chelsea og Burnley.

Image
Image

Årets lineup bestod blant annet av kamper som Chesterfield - Stockport, Huddersfield - Preston, Manchester city - Brentford, Liverpool - Leicester, Arsenal - Wolverhampton, Manchester United - Southampton, Rochdale - Harrogate og Burnley - Liverpool, for å nevne noen.

Hospitality og en kikk på innsiden

Fotballklassen får også mer enn bare kampen. Du får også oppleve byer som Manchester og Liverpool, og kanskje tar vi toget inn til London hvis noen vil det. Når vi er på tur er det mye fritid for de som vil chille på hotellet eller ut å shoppe. Vi får omvisning på både Old Trafford og Anfield, og få se garderober og alt som skjer bak fasaden. Et av høydepunktene er omvisningen på innsiden av treningsanlegget til til Everton; Finch Farm, som vanligvis ikke er åpent for publikum. Her får du kanskje møte spillerne i garderoben, eller se dem trene. Vi tar også turen innom klassiske engelske pubber som Hotel TIA eller besøker National Fotball Museum.

Ingen tur til England er komplett uten god mat. Vi starter dagen med Full English breakfast, går fra matbod til matbod utenfor stadion på kampdager, og avslutter kvelden med brasiliansk buffé. I løpet av turen får du også tilgang til en Hospitality-billett. Det vil si at vi kler oss pent og får sitte i VIP-området og ha god middag før selve kampen. Her er det alltid en god miks av kjente og ukjente, nye og gamle fotballspillere, samt trenere og dommere.

Lyst til å gå på Lundheim?


Print   Email

Lundheim